BH COSMETICS – SHAAANXO PALETTE

1

Hello my loves! Today I wanted to talk about one of my eyeshadow palette, which I love and it’s also more affordable palette. So of course I’m talking about bh cosmetics x Shaaanxo eyeshadow- and lipstick palette :) So this is a double sided palette with nine eyeshadows and nine lipsticks in it. Like the name says already, this is a collaboration with a youtuber called Shaaanxo, which videos I watch all the time <3

Moikka! Tänään halusin kertoa teille mun yhdestä lemppari luomiväripaletista, joka on samalla myös sieltä edullisemmasta kategoriasta. Ja totta kai kyseessähän on siis bh cosmetics x Shaaanxo luomiväri- ja huulipunapaletti :) Tämä on siis kaksipuolinen paletti, jossa on toisella puolella yhdeksän luomiväriä ja toisella puolella yhdeksän huulipunaa. Ja kuten nimikin jo vähän kertoo, on tämä siis tehty yhteistyössä youtubettaja Shaaanxo:n kanssa. Yksi katsomistani youtubettajista <3

2

3

This is the side where there is all the eyeshadows. Nine eyeshadows, four mattes and five shimmers. All pigmented and nicely blendable! I love those mattes, especially the yellow and burned red :) Of course the vanilla shade is also really handy in the palette. Also there is three amazing shimmers I love so much: the white one, champagne and the brown. Lots of variety to create so many kinds of eye looks!

Tältä puolelta löytyvät kaikki luomivärit. Yhdeksän sävyä, joista neljä ovat mattasävyjä ja viisi ovat kimaltavia sävyjä. Kaikki pigmenttisiä ja hyvin häivyttyviä! Rakastan noita mattasävyjä ja varsinkin tuota keltaista sekä poltetun punaisen sävyä :) Totta kai myös tuo vaniljainen sävy on hyvä löytyä paletista kuin paletista silmämeikin pohjustuksen kiinnittämiseen. Paletista löytyy myös upeita kimaltavia sävyjä, joista lempparini ovat ehdottomasti tuo valkoinen, samppanjainen sävy sekä keskellä oleva ruskea. Paljon sävyvaihtelua, jolla saa tehtyä niin monia täysin erilaisia silmämeikkejä!

4

5

The palette comes with a mirror as well! The packaging is white with some pale pink on the eyeshadow side. The pans are also much bigger than in regular single eyeshadows (Mac & Makeup Geek), so these are going to last a long time!

Paletista löytyy myös peili ja tämä puoli paletista on valko-vaaleanpunainen. Luomivärit ovat kooltaan myös paljon isompia kuin normaalit yksittäiset luomivärit (Mac & Makeup Geek), joten näistä riittää käytettävää pitkäksi aikaa!

6 (2)

6 (1)

7

Just look at these colors! So blendable and the colors are just so good :) Only thing that bothers me is that those two bottom shimmery shades are nothing like the color in the pan. They look so dull in the palette, but when you swatch them they don’t look nothing like the colors in the palette. That’s why I haven’t even used them! Below you can see some looks where I have done the eye makeup with this palette. I will link all of those looks’ original posts below the pictures, so you can see more pictures of them, if you want :)

Katsokaa nyt näitä sävyjä! Niin hyvin häivyttyviä ja kauniita sävyjä :) Ainoa seikka joka mua ärsyttää on se, että nuo kaksi alimman rivin kimaltavaa sävyä eivät ole yhtään sen sävyisiä kuin miltä ne näyttävät pannuissaan. Ne näyttävät paletissa niin ankeilta, mutta kun niihin koskee sormilla, ovat ne upean sävyisiä! Mutta koska ne ovat pannuissaan niin erivärisiä, ei niitä vain ikinä muista käyttää. Alempana näet muutaman meikkilookin, jonka silmämeikin olen tehnyt tällä paletilla. Linkkaan jokaisen kuvan alkuperäisen meikkilookki postauksen kuvan alle, jotta voit halutessasi kurkata lisää kuvia näistä meikeistä :)

8

Orange on Orange – Makeup Look. All the eyeshadows used in this look are from this palette :)

Orange on Orange – Meikkilookki. Kaikki tässä silmämeikissä käytetyt luomivärit ovat tästä paletista :)

9

Cut Liner – Makeup Look. Every single eyeshadows used in this eye makeup is also from this palette :)

Cut Liner – Meikkilookki. Kaikki tässä silmämeikissä käytetyt luomivärit ovat myös tästä paletista :)

10

Pink Glittery Smoky Eyes – Makeup Look. All eyeshadows, but the matte grey used in this look are from this palette :)

Pink Glittery Smoky Eyes – Meikkilookki. Kaikki luomivärit, paitsi silmämeikissä käytetty matta harmaa ovat tästä paletista :)

11

Soft Smoky Eyes – Makeup Look. Only the pink shimmery shade in the inner parts of the lids is from this palette.

Soft Smoky Eyes – Meikkilookki. Vain tuo vaaleanpunainen kimaltava sävy luomien alkuosissa on tästä paletista.

12

13

The lipstick side! Nine lipstick in different tones :) These are cream lipsticks with a more glossier finish. So these are not matte lipstick, but I kind of like it, because I have more matte lipsticks. Variety is the word here :) These are not in any mean long lasting, because they are regular lipsticks. But when I want something less drying, these regular lipstick are an okay option.

Huulipuna puoli! Yhdeksän huulipunaa kauniissa väreissä :) Nämä ovat kermaisia huulipunia kiiltopunan kaltaisella kiiltävällä lopputuloksella. Joten nämä eivät ole mattapunia, mutta se on oikeastaan mulle ihan hyvä juttu, koska omistan oikeastaan vain mattapunia. Joten vaihtelu on se avainsana tässä :) Nämä eivät ole huulilla millään tavalla pitkäkestoisia, koska nämä ovat normaaleja huulipunia. Mutta kun haluan jotain vähemmän kuivettavaa huulilleni, ovat nämä normaalit punat ok vaihtoehtoja.

14

15 (2)

15 (1)

16

So many colors that I don’t own in any other formula :) Love this shade range! Below you can see the lightest shade from the palette on one of my makeup tutorials. I love that color so much!

Niin monia sävyjä joita en omista miltään muilta merkeiltä :) Rakastan tätä sävyvalikoimaa! Alla olevasta kuvasta näet paletin vaaleimman sävyn mun yhdessä meikki tutoriaalissa. Rakastan juuri tätä sävyä yli kaiken!

17

Soft Cut Crease – Makeup Tutorial.

Soft Cut Crease – Meikkitutoriaali.

18

What do I think about this palette? I LOVE the eyeshadows, especially the matte ones, but the lipsticks could be better. I love the range of the lipstick colors, but because they don’t last that well on the lips, I don’t wear them so often. If I’m going out and I would want to wear one of these lipsticks, I would have to carry a big palette AND a lip brush with me. No thank you :D But only with the eyeshadows alone, I would buy this palette! They are that good <3 I bought mine from bhcosmetics.com when the palette launched for 14.50$ + shipping + taxes and because I bought two palettes at the same time, this one costed around 20 euros in total. Nowadays, you can also buy this from beautybay for 22 euros and with free shipping.

So this is one of my favorite eyeshadow palette and it’s also more affordable <3 Do you have any favorite products from bh cosmetics? :) But now I’m off, so hopefully we will see on the next one :) Bye bye – Mari

Joten mitäs mieltä mä olen kaiken kaikkiaan tästä paletista? Mä RAKASTAN näitä luomivärejä, varsinkin noita mattaisia sävyjä, mutta rehellisesti nuo huulipunat voisivat olla parempiakin. Rakastan niiden sävyvalikoimaa, mutta koska ne eivät ole pitkäkestoisia huulilla niin ei niitä tule niin useasti käytettyä. Jos olen esimerkiksi menossa ulos ja haluaisin käyttää yhtä näistä huulipunista, se tarkoittaisi sitä, että mun täytyisi kantaa mukanani koko palettia SEKÄ huulipunasivellintä. Ei kiitos :D Mutta ostaisin tämän koko paletin jo pelkästään noiden luomivärien takia! Ne ovat juuri niin hyviä <3 Ostin omani bhcosmetics.comista heti silloin kun tämä tuli myyntiin ja hintaa tältä löytyi 14.50$ + postikulut + alvit ja koska ostin samalla kertaa myös toisen paletin, tuli tälle yksinään lopulliseksi hinnaksi noin 20 euroa. Nykyään tätä saisi helpommin myös tilattua beautybaystä 22 euron hintaan ilmaisilla postikuluilla.

Tämähän on siis yksi mun lemppari luomiväripaleteista ja se on myös sieltä edullisemmasta päästä <3 Löytyykös teiltä muuten lemppari tuotteita bh cosmeticsilta? :) Mutta nyt menen taas meikkailemaan ja toivottavasti me nähdään taas seuraavan postauksen parissa :) Moikka – Mari

2 thoughts on “BH COSMETICS – SHAAANXO PALETTE

  1. Tää on mun mielestä ihan huippu paletti, luomivärit on kauniita ja huulipunat myös. Täytyykin muistaa kaivaa tämä taas käyttöön, kun on jäänyt laatikon pohjalle vähän unohduksiin.

Comments are closed.