ORIFLAME

DSC00816

DSC00819

DSC00820

DSC00821

DSC00876

DSC00826

So here are the things I told you about. New make up from a brand that is not familiar to me. I heard so much good reviews about Oriflame’s The ONE line that I wanted to try them out. In the same time I also decided to start to sell them to others too. Good products, so why not! And no, this is not payed commercial, this is my own opinion. I’m so excited about these. I have read so much good about The ONE concealer, powder and foundation. Now I have the powder and concealer and I can’t wait to try them out! Tell you more about those, when I have try them out.

Joten tässä nyt ovat ne meikit josta puhuin. Meikit merkiltä, joka on mulle vielä tuntematon. Olen kuullut niin paljon hyvää Oriflamen The ONE sarjasta, että mun oli pakko saada testata niitä. Samalla päätin myös alkaa myymään tuotteita muille. Hyviä tuotteita, joten miksi ei! Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos, vaan oma mielipiteeni. Olen niin innoissani näistä tuotteista. Olen lukenut sellaisia ylistyksiä The ONE sarjan peitevoiteesta, puuterista ja meikkivoiteesta. Ostin niistä tällä kertaa puuterin ja peiteaineen ja en malta odottaa, että saan jo testattua niitä! Kerron näistä lisää sitten kun olen testaillut niitä.

2 thoughts on “ORIFLAME

  1. Hienoja tuotteita ovat aina olleet jo 80-luvullakin. Nyt oli tullut paljon ikääntyvälle iholle lisää erilaisia ihonhoidon tuotteita. Onnea myyntityöhön ja esittelyyn.

    1. Niin olen myös kuullut ja nykyään paljon panostettu juuri ikääntyvien kauneudenhoitoon. Kiitos paljon kommentista ja tsempistä :) – Mari

Comments are closed.