MAYBELLINE GEL EYELINER

1

2

Hi! Let’s talk little bit about my favorite eyeliner of all time :) I bought this, because 1. I needed a good eyeliner, 2. Jacklyn Hill has raved about this for years and 3. It was cheap. I bought this from ship’s tax free makeup shop and it only costed 8.90 euros! Normally it costs around 15 euros in Finland. Bargain I have to say :) I also ordered an eyeliner brush from Morphe Brushes couple weeks earlier to try this with. This needed time to get used to, but now when I now how it performs, it works like a dream! Look at that wing below <3

Moi! Puhutaampas hetki mun kaikkien aikojen lempi silmänrajaus tuotteesta :) Ostin tämän, koska 1. tarvitsin hyvän silmänrajaus tuotteen, 2. Jacklyn Hill kehui tätä maasta taivaisiin ja 3. se oli halpa. Ostin tämän laivalta tax free kaupasta ja siellä hinta tälle oli enään 8.90 euroa! Normaalisti maista tämähän maksaa 15 euron kieppeillä Suomessa. Hyvä kauppa ettenkö sanoisi :) Tilasin pari viikkoa ennen tämän ostoa tätä silmällä ajatellen Morphe Brushelta silmänrajaus siveltimen. Täytyy myöntää, että silmänrajaus tussiin tottuneena tämä vaati vähän totuttelemista, mutta nyt kun tiedän miten tämä toimii itselläni parhaiten, on tämä vaan paras silmänrajaus tuote ikinä! Katsoppas alta tällä tehty kissarajaus <3

3

4

5

I normally use this with Morphe Brushes E38 and sometimes I do the wing with Morphe Brushes E11 (angled brow brush). The best brushes I have find so far to work with this gel liner. With this you just have to remember that little goes a long way and using too much product makes the liner look uneven.

Normaalisti käytän tätä Morphe Brushes E38 rajaussiveltimen kanssa ja joskus teen siiven myös Morphe Brushes E11 siveltimellä (vino kulmasivellin). Nämä ovat tähän saakka parhaimmat siveltimet, jotka olen löytänyt kyseiselle tuotteelle. Tämän kanssa täytyy vaan muistaa, että pieni määrä riittää todella pitkälle ja jos siveltimessä on liikaa tuotetta, on lopputulos röpelöinen ja epätasainen.

6

7

8

The products is Maybelline’s eyestudio lasting drama gel eyeliner 24H in the shade 01 black. This is so black, matte and it stays on forever! I haven’t got this to crack or smudge even once. It stays on like a glue. I don’t think this is waterproof, but it can fight against rain and it will last through a little raining. My absolutely favorite eyeliner of all time! :)

Tuotehan on siis Maybellinen eyestudio lasting drama gel eyeliner 24H värissä 01 black. Tämä on niin mustaa, pigmenttistä, mattaa ja se pysyy paikallaan ikuisesti! En ole kertaakaan saanut tätä halkeilemaan tai tuhriintumaan luomillani. Se pysyy paikallaan kuin liima. En usko, että tätä kaupitellaan vedenkestävänä, mutta mulla tämä on kyllä kestänyt sadettakin. Ehdottomasti mun kaikkien aikojen lemppari silmänrajaustuote! :)

9

3 thoughts on “MAYBELLINE GEL EYELINER

  1. Voi että harmittaa etten vuosien harjoittelun jälkeen osaa vieläkään tehdä tuollaista kissarajausta! Se on niin kaunis mutta silmäni ovat meikkaamattomina sellaiset alaspäin kaartuvat surulliset suuret koiranpennun silmät. Todella vaikea tehdä tuollainen kulmista ylöspäin viettävä rajaus.. En sitten tiedä eikö se vain sovi mun silmien mallille..? Osaisitko neuvoa miten teet oman rajauksesi vai onkohan sulla jo postausta aiheesta? :)

    1. Moikka Irina! En ole vielä kirjoittanut postausta kyseisestä aiheesta, mutta olen miettinyt siitä kirjoittamista. Kiinnostaisiko sellainen vinkkeineen ja nikseineen? :) – Mari

Comments are closed.