NAIL PRODUCTS

DSC08287-1

DSC08243-1

DSC08251-1

DSC08279-1

DSC08281-1

DSC08283-1

Hi! Last week I founded this amazing nail polish in the pictures. My Kiko’s nail polishes are starting to see their last days, so when I saw this color I hadn’t any other choice than buy it :) Rimmel by Rita Ora – 270 Sweet Retreat. I also just got an early present witch included a top coat and I wanted to try these two together. I don’t know if it is this Rimmel nail polish or the top coat, but my nail polish hasn’t ever last this long, looking still good! No nail polish spalling or elapse. Normally I repair my nail polish every two days and now it took 7 days until I repair them. And I would even have to do it , but I was bored :D Now I just had to find out if it is the nail polish or the top coat that is SO good. But anyway this color is so nice candy color, perfect for the summer!

Moi! Viime viikolla löysin tän kuvien ihanan kynsilakan. Mun Kikon lakat alkaa jo vetelemään viimesiään, joten kun näin tämän kaupassa oli mun se pakko ostaa :) Rimmel by Rita Ora – 270 Sweet Retreat. Sain myös vähän aika takaperin aikaisen lahjan, joka sisälti päällyslakan ja halusin tietenki päästä testaamaan näitä heti yhdessä. En tiedä onko kyse tästä uudesta kynsilakasta vai päällyslakasta, mutta mun kynsilakka ei ole ikinä kestänyt näin pitkään näyttäen edelleen uudenveroiselta! Ei kynsilakan lohkeilua tai kulumista päistä. Normaalisti korjaan kynsilakkaani joka toinen päivä (päistä tai joitain kynsiä kokonaan) ja nyt nämä ovat kestäneet 7 päivää ilman korjaamista. Olisivat kestäneet kauemminkin ilman korjailua, mutta mulla oli tylsää :D Nyt mun täytyy vaan selvittää onko se tää uusi kynsilakka vai päällyslakka joka tekee ihmeitä. Mutta kuitenkin väri on aivan ihana karkin värinen ja täydellinen kesäkynsilakka!

DSC08273-1

I have my own nails that I do myself. My nails wouldn’t hold up if I wouldn’t use good base- and topcoats with the nail polish. That is my secret to long and strong nails. One of my favorite base coat is Kiss – Vita strength that you can also use as topcoat. It is good base coat under a nail polish, if you have sort nails. It makes your nails grow faster and also keeps them in better straight. So this is good “growing period” base coat. The second brilliant “growing period” base coat is Kiss – Diamond Hard – Strengthener, which also will increase nail’s growing, but also makes them stronger. This base coat is good if you don’t have as long nails as I have. It makes your nails so strong that you can’t really break them, but if you have long nails it can cause you really bad damage if you don’t be careful. Example: It makes your nails so strong that they just don’t break and when you get force hit against your nails it will snap your nail somewhere lower that it should break. And let me tell you that hurts. But I still use this sometimes, but I am more careful with it nowadays :P But it is brilliant with shorter nails! One reason my nails grew this long and lasted without breaking.

Last year’s new friends Essie’s Good to Go and Super Duper topcoats. I have only use these two past this and last year as my topcoats. Good topcoats with a shiny cover to protect you nail polish. Super Duper is more protective and more long lasting as Good to Go, but Good to Go is faster to dry (good if you are in hurry). Last week I got Dermosil’s Gel Effect topcoat that is maybe brilliant. I’m not sure yet if it is the Rimmel’s nail polish or this top coat that is making my nail color lasting over a week. But I think it is something to do with this topcoat. We will see :) Last, but not the least in a picture below, I use Mavala’s Correcteur pen for nail polish. You can use it to get off any nail polish that has went over the skin. So handy :)

Mulla on täysin omat kynnet eli ei geelejä eikä rakennekynsiä, vaan täysin omat, joten ne tarvitsevat extra huolehtimista pysyäkseen hyvässä kunnossa. Salaisuuteni pitkiin ja vahvoihin kynsiin ovatkin hyvät alus- ja päällyslakat. Yksi suosikki aluslakkani on Kiss – Vita strength, jota voi käyttää myös päällyslakkana. Se on täydellinen aluslakka jos sulla on lyhyet kynnet, joita haluat kasvattaa pidemmiksi. Aluslakka sisältää paljon vitamiineja, jotka saavat kyntesi kasvamaan nopeammin ja se myös pitää kyntesi yleisesti paremmassa kunnossa. Joten tämä on hyvä “kasvuvaiheen” aluslakka. Toinen kyseisen vaiheen hyvä aluslakka on Kiss – Diamond Hard – Strengthener, joka myös saa kyntesi kasvamaan nopeammin, mutta tekee niistä myös todella kestävät. Tämä aluslakka on hyvä jos sulla ei ole yhtä pitkiä kynsiä kun mulla. Se tekee kynsistä niin vahvat, että ne eivät vain voi katketa, mutta jos kyntesi ovat pitkät se voi aiheuttaa todella kivuliasta vahinkoa jos et ole varovainen. Esimerkki: Kun kyntesi ovat niin vahvat ja kovat, etteivät ne voi katketa ja saat kynsiisi todella kovan iskun kynsi katkeaa paljon alempaa kun se normaalisti katkeaisi. Mulla esimerkiksi noin puolesta välistä eli PALJON alempaa kun kynnen valkoinen osa. Voin sanoa, että vereslihalle mennyt kynsi sattuu ja paljon. Mutta käytän tätä siltikin välillä, mutta osaan nykyään olla varovainen sen kanssa :p Tämä on siis todella hyvä aluslakka jos kasvatat kynsiäsi. Ilman tätä kynteni eivät olisi ikipäivänä kasvaneet näin pitkiksi ilman katkeamista ja lohkeilua.

Viime vuoden uudet tuttavuudet Essien Good to Go ja Super Duper päällyslakat. Olen näiden ostamisen jälkeen käyttänyt vain niitä päällyslakkoinani. Hyviä väriä suojaavia päällyslakkoja kunnon kiiltävällä pinnalla. Super Duper on enemmän suojaava ja kauemmin kestävä kuin Good to Go, joka sitten taas kuivuu nopeammin (hyvä silloin kun on kiire). Viime viikolla sain uuden päällyslakan Dermosil – Gel Effect, joka on todennäköisesti aivan mahtava. En ole vielä varma onko se Rimmelin kynsilakka vai tämä päällylakka, joka on saanut lakkaukseni kestämään yli viikon. Mutta uskon, että tällä päällyslakalla on jotain tekemistä asiaan. Se jää nähtäväksi. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä alla olevassa kuvassa oleva Mavalan Correcteur pen for nail polish. Kynä jolla saat kätevästi poistettua kaiken yli menneen kynsilakan. Niin kätevä :)

DSC08291-1

DSC08276-1

When we went to Rome, I got my hands in some Kiko nail polish. Oh my god the amount of the color choices! 229 different colors if I counted right on the website :D And when I checked that just a minute ago, I realize that they also have a website that ships their product to Finland! No I shouldn’t check that color amount. The delivery cost 13.90 euros or 8 euros if you buy over 49 euros. Why so much? But anyway back to the topic :p I bought 6 Kiko’s nail polishes in Rome: on the picture Lilac 330, Coral Pink 282 and Candy Pink 376. I also bought some glitter nail polish and some pastel color blue and mint. The Quality-price ratio is good in Kiko’s nail polishes that cost on website 3.50e/piece (I paid 1.90e/piece). And the color options are just one of the best in the whole world!

Kun olimme Roomassa lomalla pääsin ensimmäistä kertaa käsiksi Kikon kynsilakkoihin. Huh huh sitä värivalikoimaa! 229 eri väriä, jos laskin nettisivuilta oikein. Ja kun äsken katsoin tuon väriskaalan Kikon nettisivuilta huomasin, että heillä on myös nettikauppa joka toimittaa Suomeen. Mun ei NIIIIN olis pitänyt kattoa tota värijuttua. Kuljetus maksaa 13.90e tai 8e, jos tilaa yli 49 eurolla. Miksi niin paljon? Mutta kuitenkin takaisin aiheeseen :p Ostin Rooman reissulla 6 Kikon kynsilakkaa: kuvassa Lilac 330, Coral Pink 282 and Candy Pink 376. Ostin myös kimallelakkaa ja pastellinsävyissä sinistä ja minttua. Hinta-laatusuhde on Kikon kynsilakoissa kyllä kohdallaan, koska ne maksavat tuolla nettisivuilla 3,50e/kpl (itse maksoin 1,90e/kpl). Ja värivalikoima on yksi maailman parhaita!

DSC08289-1

So there are my tips for keeping your nails protected, strong and looking good! Do you have some good product tip that you want to share?
Please let me now what it is on the comment box! :)

Joten siinä ovat mun neuvot miten pitää kynnet suojattuina, kestävinä ja hyvännäköisinä! Onko sulla joku luottotuote jonka haluisit kertoa?
Kerro se kommenttiboxissa! Haluan kuulla sen :)