MY FAVORITE BEAUTYVLOGGERS

1

The past year I have been started to watch more and more YouTube videos and expanded the range of beauty vloggers whose videos I watch. The longtime favorite of mine and one of the first I ever started to regularly follow is Shaaanxo. Girl behind the channel is Shannon Harris from New Zealand. Shannon keep a beauty vlog in Youtube and she mostly does makeup tutorials, but also hauls, some fashion videos and keeps a separate everyday vlogging channel. What I love about her channels are that she does bold makeup look and there never the same, she seems like a down to earth kind of person, she isn’t taking herself so seriously, she has the most incredible makeup collection :P and her videos are watching friendly. I also watch all of her daily vlog channel’s videos.

Viimeisen vuoden aikana olen alkanut katsomaan aina vaan enemmän ja enemmän Youtube videoita ja laajentanut katsomieni kanavien määrää. Pisimpään säännöllisesti katsomani kanava, jonka joka ikisen videon katson vielä tänä päivänäkin on Shaaanxo. Tyttö kanavan takana on uusiseelantilainen Shannon Harris. Hän pitää kauneusaiheista kanavaa Youtubessa ja videot keskittyvät pääosin meikkitutoriaaleihin, mutta kanavalla nähdään välillä myös muita meikkiaiheisia videoita, joitain muotivideoita ja Shannon pitää Youtubessa myös erillistä päivittäistä videopäiväkirjaa menemisistään. Mikä tekee Shaaanxosta sitten niin hyvän, että se on pysynyt katsomislistallani monen monen vuotta? Rohkeat meikit, jotka ovat aina erilaisia, jalat maassa asenne, hassutteleva yleisfiilis, uskomaton meikkikokoelma ja uutuuksien esittelyt sekä se, että videot ovat todellakin katsoja ystävällisiä. Katson tosiaan myös Shaaanxon päivittäistä videopäiväkirjaa päivittäin :)

2

My favorite Youtube channel is definitely Jacklyn Hill’s. Self-learn ex Mac makeup artist with the best sense of humor! This girl always makes my day and her attitude of living is so admiring. The most positive people on the earth, who has earn every penny and success she have. And the makeup tutorials and looks are to die for! Go check one of her makeup tutorials and you’re hooked.

Ehdottomasti lemppari Youtube kanavani on Jacklyn Hillin. Itse oppinut ex Mac meikkiartisti, jolla on paras huumorintaju ikinä! Tämä tyttö piristää positiivisuudellaan ja huumorillaan aina päiväni ja hänen elämänasenteensa on niin ihailtavaa. Positiivisimmin ajatteleva ihminen maanpäällä, joka on taatusti ansainnut itse jokaisen saaneensa pennin ja menestyksen. Ja ne meikkitutoriaalit ja lookit! AHH. Käy kurkkaamassa yksi ja lupaan, että jäät koukkuun.

3

Second favorite channel of mine is Nikkietutorials. Glitter, glitter and more glitter with more highlighter and glam. This channel is a dream of any girly girl, who loves sparkles. Amazing makeup tutorials with lots of highlighter and usually glitter too. Those eye looks and lipstick colors! This girl knows what she’s doing :) Honesty and funny as hell. Definitely check her out too!

Toiseksi suosituin kanava mulla on Nikkietutorials. Kimalletta, kimalletta ja lisää kimalletta yhdistettynä korostusväriin ja hohdokkuuteen. Tämä kanava on jokaisen tyttömäisen naisen unelma, jos rakastat kimalletta. Uskomattomia meikkitutoriaaleja, joissa käytetään reippaalla kädellä korostusväriä ja usein myös kimalteita. Ne silmämeikit ja huulipuna värit! Tämä nainen tietää mitä hän tekee :) Prutaalin rehellinen ja hauska kuin mikä. Ehdottomasti kurkatkaa tämäkin kanava, jos ei vielä ole tullut törmättyä!

4

Manny Mua is one of the newest favorite of mine. Handsome guy, who looks so stunning with makeup on too. I never thought I would say that makeup fits to a man, but it just does. Funny guy who does gorgeous full glam makeup looks. Jeffreestar is also one new find. Man beautyvlogger with crasy makeup looks. And I definitely have to try out his lipsticks in some point! Love his glam :)

Manny Mua on yksi uusimmista suosikeistani. Komea mies, joka näyttää upealta meikattuna. En ikinä olisi uskonut, että meikki voisi sopia miehelle, mutta se nyt vaan sopii Mannylle. Hauska kaveri, joka tekee uskomattoman kauniita iltameikkejä. Jeffreestar on toinen uusi löytö, jota olen lähiaikoina alkanut katsomaan Youtubesta. Mies, joka tekee hullun rohkeita meikkivideoita. Ja mun täytyy ehdottomasti löytää käsiini hänen merkkinsä nestemäisiä huulipunia! Rakastan tämän tyypin överyyttä :)

5

Three other beautyvloggers, whose videos I also look often are KathleenLights, Danielle Mansutti and Carli Bybel. Beautiful girls with crasy makeup skills and makeup looks. So those are the beauty channels I watch regularly on Youtube. Now I would love to hear your recommends for beauty channels on Youtube! Which channels you love and watch? :) Please let me know on the comments below :)

Kolme muuta kauneusvloggaajaa, joiden videoita katson usein, ovat KathleenLights, Danielle Mansutti ja Carli Bybel. Kauniita tyttöjä huimilla meikkaustaidoilla ja meikkilookeilla. Joten siinä olivat kaikki seuraamani kauneus kanavat Youtubesta. Nyt haluaisinkin kuulla teidän suosituksia kauneus aiheisiin Youtube kanaviin! Kenen vloggaajan videoita rakastat ja katsot useasti? :) Kerro se mulle alempana kommenteissa :)

6