MAKEUP GEEK EYESHADOWS

1

Makeup Geek eyeshadows. Look how pretty they are <3 And the little z-palettes! I have always wanted to create my own eyeshadow palette, where there is all my favorite shades and no color that I wouldn’t use. Do you know that annoying feeling, when you don’t use 2-6 shadows on an eyeshadow palette? They are there just to annoying you and take lots of space. When I’m thinking of buying a new eyeshadow palette, the idea always crashes down, because I don’t want to buy a palette where there is 4-8 shadows I LOVE, 4-6 ok shades and 2-6 shadows I know I will not use. I want to spend my money well and I don’t think that is it. Then I found out about Makeup Geek’s single shadows. Single eyeshadows that actually have good quality and pigment. Yes please :) I started to save money and make plans to create my ultimate dream palette. I’m planning on making a big order to buy 12-15 more shades and the biggest z-palette in some point. Not somewhere soon, but in one point :) I bought two small z-palettes, because I’m planning of putting contour, bronzer, blush and a highlighter in a small black z-palette when I’m having the big z-palette full of shadows <3 But here are the Makeup Geek’s shades I currently own.

Makeup Geek luomivärit. Katsokaa nyt kuinka kauniita nämä ovat <3 Ja nuo pienet z-paletit! Olen aina halunnut luoda oman luomiväri palettini, jossa olisivat kaikki lempi luomiväri sävyni ja ei yhtäkään turhaa sävyä. Tiedättekö sen ärsyttävän fiiliksen, kun et käytä luomiväripaletista 2-6 luomiväriä? Ne vaan ovat siinä paletissa ärsyttämässä sua ja vievät kaiken lisäksi paljon tilaa. Aina kun mietin uuden luomiväripaletin ostamista, kaatuu suunnitelmani tähän asiaan. Jokaisessa ihastelemassani luomiväripaletissa on 4-8 sävyä, jota RAKASTAN, 4-6 ok sävyä ja 2-6 sävyä, joita en tule ikinä käyttämään. Haluan käyttää rahani hyvin, joten pääni ei vaan anna periksi tällaiseen. Kuukausia takaperin kuitenkin törmäsin Makeup Geekin yksittäisiin luomiväreihin. Yksittäisiä luomivärejä, joita saisi kiinnittää magneettiseen palettiin ja joissa oikeasti oli hyvä laatu ja pigmentti. Kyllä kiitos. Aloinkin heti säästämään rahaa Makeup Geekin luomivärien ostoon ja samalla alkoi myös oman unelma luomiväripaletin suunnittelu. Suunnitteilla on vielä jossain kohtaa tehdä iso 12-15 luomivärin tilaus sekä ostaa suurin z-paletti.  Jossain vaiheessa, mutta se ei ole vielä ajankohtaista :) Ostin nyt itselleni kaksi pientä z-palettia, koska suunnitelmissa on tulevaisuudessa pitää toista matkakaverina ja toiseen laittaa varjostusväri, aurinkopuuteri, poskipuna ja korostusväri. Mutta vasta sitten kun luomivärit siirtyvät kaikki isompaan palettiin <3 Mutta nyt esittelyyn tällä hetkellä omistamani uudet Makeup Geekin luomivärit!

2

Two small z-palettes in Black and in Hot Pink. You can fit nine Makeup Geek’s eyeshadows to small z-palette. I bought these and the eyeshadows on BeautyBay if you’re wondering :) I think it’s the easiest way to order these to Finland. No taxes or extra fees when you make an order worth more than 20 euros.

Kaksi z-palettia väreissä Black ja Hot Pink. Näihin pieniin paletteihin mahtuu yhdeksän Makeup Geekin luomiväriä per paletti. Ostin z-paletit sekä luomivärit BeautyBaystä. Mielestäni sieltä on helpoin tilata Suomeen, koska toimituskulut ovat ilmaiset yli 20 euron tilauksille ja mitään ylimääräisiä alv tai tullimaksuja ei tuolta tule.

3

This is how the first palette looks like. Lots of transition shades, inner corner highlight and couple of darker shades. I really needed more transition shades, so that is what I bought first. With these transition shades I can do so many looks! I’m so happy to finally own some good transition shades.

Tältä näyttää ensimmäinen paletti. Paljon vaaleampia luomivaon häivytyssävyjä, silmänurkan korostusväri ja muutama tummempi sävy. Mulla ei aiemmin ollut montaa häivytyssävyä, joten niitä oli hankittava ensimmäiseksi. Näiden häivytyssävyjä voi käyttää niin moneen erilaiseen silmämeikkiin! Olen niin iloinen, että mulla on vihdoinkin kunnon sävyt joiden kanssa työskennellä.

4-6

1th row! Shimma shimma is a beautiful light glittery color with champagne undertone. Perfect inner corner highlight and all over lid color! Peach Smoothie is my new go-to favorite transition color <3 I never thought this color would fit to my fair skin, but it’s perfect. I use this as my topper transition shade or to warm up my eyes, when I don’t want to do anything else, but an eyeliner. Definitely a must have! Last one is Créme Brulee, which is actually little bit darker and browner than it shows on the picture. It is just slightly darker, brown version of Peach Smoothie. I normally use this as my second transition shade after Peach Smoothie. Also these make the most beautiful transition shade when you use mix them together to make one color! Créme Brulee is also pretty as an all over lid color.

Ensimmäinen rivi! Shimma Shimma on kaunis kimalteleva sävy, pienellä shamppanjaisella vivahteella. Täydellinen silmän sisäkulman korostusväri ja koko luomen sävy! Peach Smoothie on mun uusi lemppari häivytyssävy luomivakoon <3 En olisi ikinä uskonut, että tämä sopisi vaalealle ihosävylleni, mutta on se vaan niin täydellinen. Käytän tätä ylimpänä eli ensimmäisenä häivytyssävynä luomilla, sekä vain rajausta käyttäessäni luomivaossa lämpöistämään silmiä. Ehdoton lemppari! Viimeisenä rivissä on Créme Brulee, joka on pikkaisen tummempi ja ruskeampi kuin Peach Smoothie (vaikka tämä kuva ei sitä näytäkkään :p). Käytän tätä usein toisena häivytyssävynä Peach Smoothien jälkeen. Tämän ja Peach Smoothie sekoitettuna yhdeksi väriksi on myös todella kaunis sävy! Créme Brulee on myös todella kaunis sävy koko luomelle.

7-9

Second row! As an lover of cool toned colors, I had to buy one cool toned transition color :) It is called Barcelona Beach and it’s greyish brown color. Such a pretty color to make cool toned eye makeup looks. Middle color is called Frappe and it is a little bit darker and redder toned version of Créme Brulee. The last on this row is Cocoa Bear and it’s a really warm toned reddish darker brown. Gorgeous color and also a must have!

Toinen rivi! Kylmäsävyisten luomivärien ystävänä, olihan mun ostettava yksi kylmäsävyinen häivytyssävykin :) Nimeltään tämä sävy on Barcelona Beach ja se on harmahtavan ruskea sävy. Niin kaunis sävy yhdistettynä kylmäsävyisiin silmämeikkeihin. Keskimmäinen sävy on nimeltään Frappe ja se on vähän tummempi ja punaisempi sävy kuin Créme Brulee. Viimeinen tästä rivistä onkin sitten Cocoa Bear ja se on todella lämpimänsävyinen punertava tumma ruskea. Tyrmäävän kaunis sävy ja myös yksi pakko-omistaa sävy!

10-12

Third row! Desert Sands is a mustardy color and lot of Youtubers say that this is their holy grail, so I had to buy it. I just haven’t have the time to test it out yet. We will see :) Middle color is called Bitten and it’s dark plummy red. Good alternative for dark browns :p Americano is a greyish dark brown, which I like to use to darken up my out of corner. Good and most of all pigmented dark color :)

Kolmas rivi! Desert Sands on sinappinen keltainen, jota monet Youtubettajat kutsuvat lempisävykseen, joten olihan se pakko ostaa testiin. Sain tämän juuri, joten tätä on kyllä päästävä testaamaan pikinmiten! Sitten nähdään tuleeko tästäkin yksi lemppareistani :) Keskimmäinen sävy on nimeltään Bitten ja se on tumma lilaan taittava punainen. Hyvä vaihtoehto ulkonurkkaan sille aina käytettävälle tumman ruskealle. Kerrankin hyvä ja pigmenttinen tumma sävy :)

13

14

15

The second palette is for Makeup Geek’s foiled eyeshadows and also for one highlighter shade from Makeup Geek (and for Nyx’s contour color in Toffee :p). I love Makeup Geek’s foiled shadows! They are so different from all the eyeshadows I have used before. So pigmented, glowy, shiny and beautiful! But lets get into the colors :)

Toisesta paletista löytyy Makeup Geekin foiled luomivärit ja yksi korostusvärinä käyttämäni luomiväri (sekä Nyxin varjostusväri värissä toffee, joka ei ole kuvissa). Olen niin rakastunut Makeup Geekin foiled luomiväreihin! Ne ovat niin erilaisia, kuin mikään aikaisemmin kokeilemani luomiväri. Pigmenttisiä, kimaltelevia, hehkuvia ja niin kauniita! Mutta mennäänpäs nyt niihin väreihin :)

16

The first color is called Mirage. I have heard that this is a good settle highlighter shade. I just got this, so we have to see if it is good for fair skin too, because it looks so yellow in person :(

Ensimmäinen sävy tästä toisesta paletista on Mirage. Olen kuullut, että tämä on todella hyvä hillitympi korostusväri poskipäille, mutta toivottavasti se on sitä myös näinkin vaalealle iholle. Sain tämän vasta, joten saas nähdä onko se noin keltainen kasvoilla :(

17-19

The first and the lightest of them all is a Makeup Geek’s foiled eyeshadow called In The Spotlight. This is a shiny champagne color, which is so beautiful on fair skin and it is stunning as an all over lid shade and Peach Smoothie on the crease. So beautiful <3 The next shade is Grandstand and it’s a shimmery brown. Little bit darker color than In The Spotlight. To me, both of these foiled eyeshadows are definitely must have colors! The last eyeshadow I’m going to show you in this post is a foiled one called Mesmerized. Dark greyish brown color with a hint of plum in it. It looks dark brow in some lights and grey in other :p Such a fun stunning color to play with!

Ensimmäinen ja vaalein sävy Makeup Geekin foiled luomiväreistä on In The Spotlight. Kimaltava shamppanjainen väri, joka näyttää niin upealta vaalealla iholla. Lempiyhdistelmäni on tämä koko luomella, yhdistettynä Peach Smoothieen luomivaossa! Niin ihanan kesäinen lookki <3 Toinen sävy on nimeltään Grandstand ja se on väriltään kimaltava keskiruskea. Hitusen tummempi kuin edellinen sävy. Mulle nämä molemmat sävyt ovat ehdottomasti pakko-omistaa tuotteita! :) Ja viimeinen tässä postauksessa esittelemäni sävy on Mesmerized. Tumma harmahtava ruskea, jossa on tietyssä valossa nähtävissä pilkahdus violettia. Toisissa valoissa tämä on selkeästi ruskea ja toisissa valoissa taas enemmän tumman harmaa :P Hauska väri!

20

21

And all the colors swatched on my hand :)

Ja kaikki värit testattuna kädelleni :)

22

Different between Mirage on the left and Shimma Shimma on the right.

Miragen (vasemmalla) ja Shimma Shimman (oikealla) ero.

23

Makeup Geek’s foiled eyeshadows: In The Spotlight, Grandstand and Mesmerized.

Makeup Geekin foiled luomivärit: In The Spotlight, Grandstand ja Mesmerized.

24

And that is it! Let me know on the comment box below, which Makeup Geek’s eyeshadows are your favorites and why :) I would want to explore some new colors you recommend! <3

Ja siinä ne olivat! Nyt haluaisin kuulla teidän lemppari Makeup Geekin luomivärisävyt ja miksi ne ovat nousseet suosikeiksenne :) Kommentoikaa niitä siis alempana kommenteissa, niin voisin tutkiskella niitä ja toivottavasti ostaa joitain teidän suosittelemianne sävyjä! <3