JORDANA – MODERN MATTE LIPSTICK

1

Jordana’s Modern matte lipstick in the shade 05 Matte Classy! I got this from the collaboration with pastelbeauty.fi and this was the most surprising thing I got. Surprising in the way I wasn’t expecting this to be as fantastic it is! :) First of all this costs 5.99 euros on pastelbeauty.fi. Only 5.99 euros! And this lasts on the lips for easily 6 hours without touch ups (and lot more if you reapply one layer). And I love this, because when it starts to fade a little bit, it still doesn’t look bad for hours. It fades away evenly, not only from the center.

Jordanan Modern matte huulipuna värissä 05 Matte Classy. Sain tämän aikoinani yhteistyöstä pastelbeauty.fi kanssa ja tämä oli kyllä sen paketin yllättävin tuote siinä mielessä, että en todellakaan odottanut tämän olevan niin mahtava mitä se on! :) Ensinnäkin tämä maksaa pastelbeautyssä 5.99 euroa. VAIN 5.99e! Tämä kestää huulilla helposti kuusi tuntia ilman korjailuja (ja paljon kauemmin, jos sitä lisää kerroksen). Ja yksi tärkeä seikka mun suurelle rakkaudelle on myös se, että kun tämä sitten joskus alkaa haalistumaan, se ei siltikään näytä tunteihin vielä pahalta. Ja tämä haalistuu tasaisesti, ei vain keskeltä, niin kuin useimmat punat tekevät.

2

I have the colour 05 Matte Classy, which looks plummy dark pink and couple hours later it start to look like lighter pink. Sometimes the color looks totally different depending on the lightning, like you can see on the two pictures below :) I love the colour of this and also the fact that I don’t have to worry that my lipsticks is faded on the center or that I have lipstick on my teeth. This is matte lipstick and it doesn’t stick into your teeth, after it dries matt. Also a plus! :)

Mullahan on siis sävy 05 Matte Classy, joka näyttää aluksi tumman lilahtavan pinkiltä ja haalistuessaan tämä alkaa näyttää ihanan pinkiltä. Hassua kyllä, tämä näyttää tietyissä valoissa täysin erilaiselta kuin se huulilla on. Alla olevista kahdesta kuvasta voit selvästi huomata tämän :p Rakastan ennen kaikkea tämän huulipunan sävyä ja sitä, että mun ei tarvitse pelätä, että huulillani olisi punaa vain reunoilla, eikä ollenkaan keskellä. Tai sitä, että huulipunaa olisi hampaissani, koska kun tämä on kuivunut mataksi, ei väriä enään tartu hampaisiin. Plussaa! :)

3

This is how the lipstick actually looks, when you put it on.

Tältä sävy näyttää oikeastikin heti sen laiton jälkeen.

4

And in some lightning it looks like this too.

Ja tältä se näyttää välillä eri valoissa.

5

I absolutely love this lipstick, because it stays on for so long, it is stress-free, it doesn’t smudge, the color is AMAZING and I don’t have to worry if I have lipstick on my teethes or not :P I definitely have to try more colors of the Jordana’s Modern Matte lipsticks. Maybe a nude, red and brown next? You will be the first to now, when I buy more :P And if you are from Finland, remember that you can also get 10% off from your order on pastelbeauty.fi with the code LOOKBYMARI :)

Rakastan tätä huulipunaa siis ylikaiken, koska 1. pysyy huulilla pitkään, 2. stressi vapaa huulipuna, 3. ei tahriintumista tai leviämistä, 4. väri on UPEA ja 5. koska mun ei tartte stressata huulipunasta hampaissani :p Mun täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla lisää näitä Jordanan Modern Matte huulipunia. Ehkä seuraavaksi nudea, punaista ja ruskeata? Saatte kuulla sitten ekana, kun olen sellaisia hankkinut :p Ja muistakaahan, että saatte edelleenkin koodilla LOOKBYMARI pastelbeauty.fistä -10% tilauksistanne :) Ja muistutan tätä siksi, että näitä huulipuniahan löytyy juurikin sieltä!