5 FACTS ABOUT ME – SEPTEMBER 2017

IMG_1450

Hello! I have been so sick for the past week and I didn’t have anything pre-scheduled for the blog, so that’s why it’s been so quiet in here. I’m still really sick, but now I can look at the screen without getting headache, so I will write you a little five facts you maybe didn’t know about me post :) Hope you enjoy this!

1. I love to watch Youtube videos in any spare time that I have. Jacklyn Hill, Lustrelux, Desi Perkins, Babsbeauty, Nikkia Joy, Tati and Amanda Ensing are some of my favorites! I like so many.

2. I always use loose powder, when I do my makeup. Must have.

Moikka! Oon ollut koko viikon todella kipeänä sängyn pohjalla ja mulla ei ollut yhtäkään postausta valmiina, joten siksi täällä on ollut niin hiljaista. Olen edelleen todella kipeä, mutta nyt pystyn sentään katsomaan tietokoneen ruutua saamatta kamalaa päänsärkyä. Joten ajattelin kirjoittaa teille viisi faktaa, joita te ette ehkä tienneet musta :) Toivottavasti tykkäätte!

1. Mä rakastan katsoa Youtube videoita aina kun mulla on hetkeäkään aikaa. Jacklyn Hill, Lustrelux, Desi Perkins, Babsbeauty, Nikkia Joy, Tati ja Amanda Ensing ovat esimerkiksi mun lemppareita! Mä tykkään katsoa niin monen videoita. Suomalaisista tubettajista, jotka tekevät videoita aktiivisesti mun lemppareitani ovat UinoAino, Nella Törnroos (sen jälkeen kun tapasin Nellan kasvotusten, aloin katsoa hänen videoitaan ja ne on älyttömän hyviä!) ja Henry Harjusola.

2. Aina kun teen meikkini käytän irtopuuteria. Ei kivipuuteria, vaan irtopuuteria.

IMG_1458

3. I love skincare! Love is not big enough word for my feelings, but let’s go with it :D Masks and oils are my absolute favorites!

4. I love to make lists. My phone is full of different types of lists.

5. I can’t understand how someone can make full face “everyday makeup” in five or ten minutes. I can’t even do my “no foundation routine” without eye makeup in 10 minutes. Impossible.

3. Mä rakastan ihonhoitoa! Rakastaa ei ole edes tarpeeksi suuri sana kuvaamaan mun tuntemuksia ihonhoitoa kohtaan, mutta mennään sillä :D Naamiot ja kasvoöljyt ovat mun ehdottomia lemppareita!

4. Mä rakastan tehdä listoja. Mun puhelin on täynnä erilaisia listoja.

5. En voi ymmärtää miten joku voi tehdä ”täyden arkimeikin” kaikkine vaiheineen viidessä tai kymmenessä minuutissa. Mä en ehdi edes tehdä ”ei meikkivoidetta” meikkiä ilman silmämeikkiä kymmenessä minuutissa. Mahdotonta.

Happy Sunday! Bye bye till next time – Mari
Iloista sunnuntaita! Moikka aina seuraavaan kertaan asti – Mari