KOREINA.COM

1 Koreina shop koreina.com kokemuksia review

Koreina.com has gifted the samples / Näytteet ovat saatu koreina.comilta

Hi! Couple weeks ago I came across with a new Finnish beauty webstore called Koreina. They sell brands like FLOW cosmetics, Real Techniques, Milani, beautyblender and Mádara. And the thing that I was the most excited for was that they were just launching, first in Finland, Ofra cosmetics!

I have looked Ofra’s website so many times and complained about the fact that you can’t buy Ofra cosmetics from Finland. Well guess what? Now you can! Koreina.com is the first place you can buy Ofra in Finland and I have to say FINALLY. The products have got a lot of hype in USA and Koreina’s team said these are definitely worth of the hype! So let’s see, if they are! I also got a discount code for you guys and that is in the end of this post :) So I got to choose three Ofra products and then I also got one other product I wanted. So let’s get into the products! :)

Moikka! Pari viikkoa sitten törmäsin uudehkoon suomalaiseen verkkokauppaan nimeltä Koreina. He myyvät esimerkiksi merkkejä, kuten FLOW cosmetics, Real Techniques, Milani, beautyblender ja Mádara. Etusivulta huomasin kuitenkin vielä enemmän mua innostavan asian. Verkkokauppaan oli tulossa ensimmäisenä Suomessa myyntiin syys-lokakuun vaihteessa Ofra cosmetics!

Olen niin monet kerrat kuikuillut Ofran jenkkisivuja ja huokaillut miksi näitä ei saa suomesta. No arvatkaas mitä? Nyt niitä vihdoin saa! Koreina.com on tosiaan ensimmäinen paikka josta Ofran tuotteita saa Suomesta ja mun täytyy kyllä sanoa, että VIHDOIN. Ofran tuotteet ovat olleet kovan hypetyksen kohteena jo varmaankin vuoden jenkeissä ja he ovat myös tehneet suosittuja tuoteyhteistöitä Youtubettajien, kuten Mannymuan ja Kathleen Lightsin kanssa. Koreinan tiimi sanoikin merkin tuotteiden olevan laadukkaita ja ehdottomasti hypen arvoisia! Se jää nähtäväksi. Sain myös Koreinan verkkokauppaan teille alennuskoodin ja se löytyy tämän postauksen lopusta :) Joten sain valita kolme Ofran tuotetta testattavaksi ja sain myös yhden muun haluamani tuotteen. Joten mennäämpäs sitten jo niihin tuotteisiin! :)

2 koreina shop koreina.com ostokset shopping ofra

3 koreina.com koreina shop ofra cosmeticks liquid lipsticks kokemuksia onko hyviä

4 koreina.com ofra mattahuulipunat aries charmed manny mua

I have wanted to test out one of my favorite Youtuber’s Mannymua’s liquid lipstick collaboration with Ofra. When I saw that Koreina had these collaboration lipsticks not only with Mannymua, but also with Kathleen Lights I was shocked! I looked at the colors of their collaborations and chose the ones I knew I would wear. So I chose Mannymua’s colors Aries and Charmed from Ofra.

Olen halunnut jo pitkään testata yhden mun lemppari Youtubettajan Mannymuan yhteistyössä Ofran kanssa tekemiä mattahuulipunia. Kun näin, että Koreinalla oli, ei vain Ofran ja Mannymuan, vaan myös Ofran ja Kathleen Lightsin punia olin super innoissani! Katsoin noiden viiden yhteistyön tuloksena luodun punan värejä ja valitsin ne kaksi joille tiesin tulevan käyttöä. Joten valitsin Mannymuan Ofralle luomat sävyt Aries ja Charmed.

5 ofra liquid lipsticks mannymua aries charmed swatches swatch värit kokemuksia

6 odra liquid lipstick aries swatch on the lips

This is how Aries looks on me. This was more orange toned that I thought it would, but it’s still a gorgeous color!

Tältä Aries näyttää huulillani. Sävy oli enemmän oranssiin taittava, kuin kuvittelin sen olevan, mutta väri on silti upea!

7 ofra cosmetics charmed manny mua swatched on the lips swatch

Charmed! So beautiful autumn color :) I have to test out the formula more to give you a review, but the colors are amazing!

Charmed! Niin kaunis syksyinen sävy :) Mun täytyy testata näiden koostumusta ja pysyvyyttä vielä paremmin arvioidakseni näitä teille, mutta värit ovat super kauniita!

6 ofra cosmetics beverly hills highlighter koreina.com kokemuksia review

7 ofra cosmetics beverly hills highlighter

8 koreina.com koreina shop ofra beverly hills highlighter kokemuksia

9 ofra cosmetics beverly hills highlighter swatch swatches review

The third thing I chose was Ofra’s Beverly Hills highlighter! This has got a lot of hype among Youtubers and I can understand why. Some of these are little bit powdery, but every single one still looks gorgeous. I can’t wait to use these as highlighters and as eyeshadows. The darkest bronze shade is more blinding than the others, but sadly it’s too dark for me. BUT as an eyeshadow? I think this will be gorgeous. Pictures don’t give justice for these highlighters! Not even close. But I will keep you updated on these in here and before that in my snapchat (lookbymari) :)

Kolmas tuote, jonka valitsin Ofralta oli heidän Beverly Hills highlighter! Tämä on saanut youtubettajien keskuudessa paljon hypetystä ja ymmärrän kyllä miksi. Jotkut sävyt ovat toisia puuterimaisempia, mutta silti jokainen näyttää upealta. En malta jo päästä testaamaan näitä kaikkia niin korostussävyinä poskipäillä kuin luomiväreinä. Tummin sävyistä on muita häikäisevämpi kiilloltaan, mutta harmi vain se on liian tumma mulle. MUTTA entäs luomivärinä? Kyllä kiitos. Kuvat eivät anna yhdellekkään näistä korostusväreistä oikeutta! Ei edes lähellekkään. Mutta pidän teidät ajantasalla mielipiteistäni niin täällä, kuin ennen sitä snapchatissäni (lookbymari) :)

10 makeup eraser liina suomesta koreina.com

I have also wanted to test Makeup Eraser, because I have thought that, if it works it could be great travel body :) And I got to test it too.

Olen jo pitkään halunnut testata myös Makeup Eraser liinaa, koska jos se olisi toimiva käytössä, olisi se mahtava matkustus kaveri :) Ja sain sen myös testattavaksi.

11 makeup eraser finland liina kokemuksia onko hyvä

This feels so SOFT! I can’t even handle how soft this is.

Tämä tuntuu niin PEHMEÄLTÄ! En kestä kuinka pehmeä tämä onkaan.

12 makeup eraser käyttö kokemuksia mistä review is it good

Wash, wet, erase your makeup and wash again. Sounds easy!

Pese pesukoneessa, kastele, pyyhi meikit pois ja pese saippualla tai koneessa. Kuullostaa helpolta!

13 koreina.com haul shopping ostokset shoppailua meikit ofra cosmetics makeup eraser lookbymari

Little bird also told me that Koreina is going to expand their selection of Ofra’s products within a month or so. They are going to have gel eyeliners and some brow products added to their selection. Later on they will have more colors added to the liquid lipstick range too and in some point also Ofra’s metal lipsticks. Exciting!

I got a discount code for you guys and it gives you -10% off from your order in koreina.com :) The discount code is LOOKBYMARI10 with all caps and it’s valid until 31.10.2016.

Have you tested Ofra’s products yet? :)

Pieni lintu kertoi myös, että Koreinan verkkokaupan Ofra tuotevalikoima tulee laajenemaan kuukauden sisällä. Tulossa on geelimäisiä rajaustuotteita sekä kulmavärejä. Myös mattahuulipunien sävyvalikoima tulee laajenemaan! :) Jossain vaiheessa tulevaisuudessa valikoimiin saattaa myös ilmestyä Ofran metallinhohtoiset huulipunat ;) Mä oon ainakin innoissani!

Sain siis myös alennuskoodin teille ja sillä säästätte -10% tilauksestanne koreina.comissa :) Koodi on LOOKBYMARI10 isoilla kirjaimilla ja se on voimassa 31.10.2016 saakka.

Onko teistä joku jo päässyt testaamaan Ofran tuotteita? :)

2 thoughts on “KOREINA.COM

  1. Aivan ihania kaikki Ofran tuotteet :) Multa löyty jo ennestään aika paljon punia ja muita, mut pakkohan tuolta oli hankkia toi kyseinen highlighter ja Charmed. Aries näyttää kanssa ihanalta, täytynee harkita senkin tilaamista. Tosi kiva, että näitä saa nyt myös Suomesta!

    1. Moikka Mari :) Tiedän niin tuon “tarvitsen lisää” tunteen! Tuo Aries sävy on kyllä aivan ihana ja jos sellaista lämpimän sävyistä nudea ei vielä omista kokoelmista löydy, niin tämä on kyllä ihana sävy! Ja kyllä on niin ihanaa, että Ofraa saa vihdoin Suomesta :) – Mari

Comments are closed.