Monthly Archives: June 2016

RIMMEL – SHEER & SHINE LIPSTICKS

1

* Gifted by the brand’s importer / saatu merkin maahantuojalta

Rimmel’s new moisture renew sheer & shine lipsticks! I was little bit suspicious about the fact that these say sheer, but excited about the shine part. I have already tested three of these and one on a makeup look. Couple weeks ago I only used 200 Glow-rious pink and 600 Spin All Spring off camera all the time. And I mean ALL the time :p My obsession with these two are real. Look at those colors! <3

Rimmelin uudet moisture renew sheer & shine huulipunat! Olin vähän epäileväinen kun näin näiden pohjassa lukevan ”sheer” (läpikuultava) tekstin, mutta olin taas innoissani ”shine” (kiiltävä) kohdasta. Olen ehtinyt testaamaan näistä kolmea ja yhtä meikkilookissa asti. Pari viikkoa sitten en käyttänytkään kameran edessä olon ulkopuolella muuta kuin 200 Glow-rious pink ja 600 Spin All Spring sävyjä. Ja kun sanon kokoajan, tarkoitan myös sitä :p Pakkomielteeni näistä kahdesta sävystä on todellinen. Katsokaa nyt näitä sävyjä! <3

2

3

4

Colors from left to right : 200 Glow-rious Pink, 300 Pink Rules, 500 Red-y, Set, Go!, 600 Spin All Spring and 700 Better & Brighter. Look at that moisture! These feel moisturizing and kinda like lip balm on the lips. These lasts on the lips like normal lipstick, which means couple hours on me and then I have to put on some more. I love especially the lightest three colors (which I have tested), because when they start to fade, it doesn’t show so much, because these are sheer and light colors. Must have lipstick formula for summer. Moisturizing, easy to put on, spf 20 and beautiful colors. Thankfully I got these to test, because I wouldn’t have reach for “sheer” lipstick otherwise! Below you can see the color 600 Spin All Spring on action :)

Sävyt vasemmalta oikealle: 200 Glow-rious Pink, 300 Pink Rules, 500 Red-y, Set, Go!, 600 Spin All Spring ja 700 Better & Brighter. Katsokaa nyt tuota mehevän kosteuttavan näköistä koostumusta! Nämä tuntuvat huulilla todellakin kosteuttavilta ja vähän kuin huulirasvalta. Huulilla kestävyys on normaalin huulipunan luokkaa eli mulla se tarkoittaa paria tuntia ennen kuin huulipunaa täytyy lisätä. Rakastan erityisesti noita kolmea vaaleinta sävyä (ne joita olen testannut), koska kun väri alkaa haalistumaan se ei näy muille niin selvänä, koska koostumus on kevyttä ja väri vaaleaa. Näiden koostumus on ehdottomasti kesän must have. Kosteuttavaa, helppoa laittaa huulille ja lisäillä, suojakerroin 20 sekä nuo kauniit sävyt! Onneksi sain nämä testiin, koska muuten en olisi kyllä ostanut ”läpikuultavaa” huulipunaa! Nyt näitä on pakko ostaa lisää, kun vanha saadaan päätökseen. Alla näet sävyn 600 Spin All Spring aikaisemmin julkaisemassani meikkilookissa :)

5

6

7

MSRP for this in Finland is 8,50 euros and I have saw these in every store that sells Rimmel :) I definitely recommend you to go and swatch these on your hand, because the texture is perfect for summer and for that casual summer makeup look! And also would you be interested to see a swatch post on these?

I would also love to know your favorite lip products for summer. Let me know those in comments! :)

Suositushintaa näiltä löytyy Suomessa 8,50 euroa ja näihin olen kyllä törmännyt joka ikisessä Rimmeliä myyvässä kaupassa :) Näitä kannattaa kyllä käydä kaupassa swatchailemassa, koska koostumus on niin täydellinen huolettomaan kesälookkiin! Ai niin, kiinnostaisiko teitä postaus tarkemmin näiden sävyistä?

Kertokaas mulle mikäs on teidän lemppari kesätuote huulille kommenteissa! :)

JORDANA – MODERN MATTE LIPSTICK

1

Jordana’s Modern matte lipstick in the shade 05 Matte Classy! I got this from the collaboration with pastelbeauty.fi and this was the most surprising thing I got. Surprising in the way I wasn’t expecting this to be as fantastic it is! :) First of all this costs 5.99 euros on pastelbeauty.fi. Only 5.99 euros! And this lasts on the lips for easily 6 hours without touch ups (and lot more if you reapply one layer). And I love this, because when it starts to fade a little bit, it still doesn’t look bad for hours. It fades away evenly, not only from the center.

Jordanan Modern matte huulipuna värissä 05 Matte Classy. Sain tämän aikoinani yhteistyöstä pastelbeauty.fi kanssa ja tämä oli kyllä sen paketin yllättävin tuote siinä mielessä, että en todellakaan odottanut tämän olevan niin mahtava mitä se on! :) Ensinnäkin tämä maksaa pastelbeautyssä 5.99 euroa. VAIN 5.99e! Tämä kestää huulilla helposti kuusi tuntia ilman korjailuja (ja paljon kauemmin, jos sitä lisää kerroksen). Ja yksi tärkeä seikka mun suurelle rakkaudelle on myös se, että kun tämä sitten joskus alkaa haalistumaan, se ei siltikään näytä tunteihin vielä pahalta. Ja tämä haalistuu tasaisesti, ei vain keskeltä, niin kuin useimmat punat tekevät.

2

I have the colour 05 Matte Classy, which looks plummy dark pink and couple hours later it start to look like lighter pink. Sometimes the color looks totally different depending on the lightning, like you can see on the two pictures below :) I love the colour of this and also the fact that I don’t have to worry that my lipsticks is faded on the center or that I have lipstick on my teeth. This is matte lipstick and it doesn’t stick into your teeth, after it dries matt. Also a plus! :)

Mullahan on siis sävy 05 Matte Classy, joka näyttää aluksi tumman lilahtavan pinkiltä ja haalistuessaan tämä alkaa näyttää ihanan pinkiltä. Hassua kyllä, tämä näyttää tietyissä valoissa täysin erilaiselta kuin se huulilla on. Alla olevista kahdesta kuvasta voit selvästi huomata tämän :p Rakastan ennen kaikkea tämän huulipunan sävyä ja sitä, että mun ei tarvitse pelätä, että huulillani olisi punaa vain reunoilla, eikä ollenkaan keskellä. Tai sitä, että huulipunaa olisi hampaissani, koska kun tämä on kuivunut mataksi, ei väriä enään tartu hampaisiin. Plussaa! :)

3

This is how the lipstick actually looks, when you put it on.

Tältä sävy näyttää oikeastikin heti sen laiton jälkeen.

4

And in some lightning it looks like this too.

Ja tältä se näyttää välillä eri valoissa.

5

I absolutely love this lipstick, because it stays on for so long, it is stress-free, it doesn’t smudge, the color is AMAZING and I don’t have to worry if I have lipstick on my teethes or not :P I definitely have to try more colors of the Jordana’s Modern Matte lipsticks. Maybe a nude, red and brown next? You will be the first to now, when I buy more :P And if you are from Finland, remember that you can also get 10% off from your order on pastelbeauty.fi with the code LOOKBYMARI :)

Rakastan tätä huulipunaa siis ylikaiken, koska 1. pysyy huulilla pitkään, 2. stressi vapaa huulipuna, 3. ei tahriintumista tai leviämistä, 4. väri on UPEA ja 5. koska mun ei tartte stressata huulipunasta hampaissani :p Mun täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla lisää näitä Jordanan Modern Matte huulipunia. Ehkä seuraavaksi nudea, punaista ja ruskeata? Saatte kuulla sitten ekana, kun olen sellaisia hankkinut :p Ja muistakaahan, että saatte edelleenkin koodilla LOOKBYMARI pastelbeauty.fistä -10% tilauksistanne :) Ja muistutan tätä siksi, että näitä huulipuniahan löytyy juurikin sieltä!

SOFT SMOKY EYES – MAKEUP LOOK

1

2

3

4

5

6

Makeup look for work :) I was feeling like doing a smoky eyes, but it had to be proper for work too. So I used just a little bit of dark brown on the out of corners and lots of lighter colors to make this more suitable for daytime use. Btw it has been so much fun to do “full glam” makeups for work, because it is suitable for the work I do. And that’s how I can do more makeup looks for here too, because I use makeup more often now :) Me and this blog says JEJ, but my skin screams NOOOO! :p I have been having some issues with my skin lately, but hopefully it’s just something I use and not the amount of makeup I wear. Hopefully :) You can see the makeup products I used in these photos below as usually. Till next time – Mari

Meikkilookkia töihin :) Mulla oli sellainen sumusilmät fiilis pari päivää sitten ja halusinkin vääntää sellaista meikkiä sitten töihin sopivaksi. Käytin vain vähän tumman ruskeaa ulkonurkkaan ja paljon vaaleaa glitteri luomiväriä lopulle luomelle tehdäkseni lookista enemmän soveltuvan päiväkäyttöön. Muuten, on ollut hauskaa kun työpaikallani on sallittua meikata kunnolla ja olen voinut joka päivä laittautua haluamallani tavalla! Ja sehän tarkoittaa myös enemmän meikkilookkeja tänne, koska meikkaan nykyään normaalia enemmän :) Minä ja blogi sanoo JEJ, mutta ihoni huutaa EIIIIIII! :p Lähiaikoina mulla onkin ollut ongelmia ihoni ”kukkimisen” kanssa, mutta toivottavasti se on vain jotain mitä käytän iholleni, eikä käyttämäni meikin määrä. Toivottavasti :) Kuvissa käyttämäni meikkituotteet löytyvät tunnettuun tapaan alempaa ja moikka taas seuraavaan kertaan asti :) – Mari

I used / Käytetyt tuotteet:
Make up for ever – Step 1 Mattifying primer
Lumene – Beauty Base Mattifying & Pore minimizing primer
Kat von D – Lock it Foundation (Light 42)
Urban Decay – Naked skin concealer (fair neutral)
Laura Mercier – Loose setting powder (translucent)
Anastasia Beverly Hills – Brow definer (medium brown)
L’Oréal – Brow artist plumper (transparent)
Too Faced – Milk chocolate bronzer
Urban Decay – Afterglow highlighter (aura)
Rimmel – Lasting finish soft colour blush (020 pink rose)
Urban Decay – eyeshadow primer potion (original)
Makeup Geek – Crème Brulee & Frappe (for transition shades)
Makeup Geek – Americano (for out of corners)
Bh cosmetics – Shaaanxo palette, light pink toned glitter colour (from inner corners to 2/3 of the lids)
Makeup Geek – Americano & Crème Brulee (for lower lashes)
Maybelline – Lash sensational mascara (black)
Urban Decay – Allnighter makeup setting spray
Jordana – Modern Matte lipstick (05 Matte Classy)

ANASTASIA BEVERLY HILLS – BROW DEFINER

1

2

Anastasia Beverly Hills’ brow definer in the shade medium brown. Before this I use to use warm toned brow powder to “sculpt” my brows. The color was too warm and it didn’t match my hair at all. I’m little bit late on this “Anastasia Beverly Hills brow products’ hype”, but better late than never! Right? :) So little bit over three months ago I decided to buy one Anastasia’s brow product. I trusted Jacklyn Hill’s word that the new brow definer is the best of them all. Thankfully I did, because this is amazing! :) This has replaced almost all of my other brow products. Sometimes (really rarely) I just want to put on powder brow product, but otherwise it’s this all day long :p

Anastasia Beverly Hillssin brow definer värissä medium brown. Ennen tämän ostoa käytin itselleni aivan liian lämpimän sävyistä puuterimaista kulmaväriä, joka ei sopinut hiusteni väriin sitten ollenkaan. Olen myöskin vähän myöhässä tästä ”Anastasia Beverly Hillssin kulmatuotteet hypestä”, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Eikös? :) Joten vähän reilut kolme kuukautta sitten päätin ostaa yhden Anastasian kulmatuotteet testiin. Luotin Jacklyn Hillin sanaan siitä, että uusin brow definer olisi paras kaikista ja onneksi luotin! Tämä on aivan mahtava! :) Tämä yksi pieni kynä on korvannut lähes kaikki muut kulmatuotteeni. Vain joskus harvoin haluan käyttää puuterimaista kulmatuotetta, jolloin käytössä on Jordanan brow duo, mutta muuten mennään tällä brow definerilla :p

3

So I have the colour medium brown, which is perfect cool toned medium brown colour. Brow definer’s tip is triangular shape and that is one thing I love so much about this! You can do thin line with the tip to create top and bottom lines for your brows. Then you can use the flat side to fill up the tail of your brow and use the flat side sideways to fill up the rest of your brows. Perfect! I was supposed to buy Anastasia’s brow wiz after this ends, but I think I will stick to this, because I love it so much <3

Multahan löytyy siis medium brown sävy, joka on kylmänsävyinen keskiruskea. Tuotteen kärki on kolmion mallinen ja se on yksi niistä monista syistä miksi rakastan tätä niin paljon! Kun käytät pelkkää kärkeä, saat aikaiseksi todella ohkaista viivaa, jota käyttäen on helppo ”rajata” kulmien reunat. Tasaista reunaa käyttäen saa aikaiseksi vähän paksumpaa viivaa, jolla on helppo täyttää kulmien ”hännät”. Ja kääntämällä tasaisen reunan sivuittain saa kynällä tehtyä paksumpaa viivaa, jota käyttäen saa nopeasti täytettyä loput kulmista. Kynän toisessa päässä oleva harja on myös suunniteltu täydelliseksi kulmakynän koostumuksen kanssa ja kun sillä lopuksi harjaa kulmat läpi saa aikaiseksi täydellisen pehmeän värin! :)

4

You can get three different kinds of lines with brow definer: thin, tail filler and filler (like I call them :P). Nowadays I like to do more “natural” brows, instead of those “instagram brows” that I use to do in one point. You can see the more “natural” brows on the picture below and from the first picture :)

Brow definerilla voit siis luoda kolmen paksuista viivaa: ohkaista, hännän täyttäjää ja kulmien täyttäjää (kuten niitä kutsun :P) Nykyään tykkään tosin tehdä paljon ”luonnollisempia” kulmia niiden ”instagram kulmien” sijaan, joita jossain välissä tein. Näet esimerkkiä luonnollisemmista kulmista brow defineria käyttäen alla ja ensimmäisestä kuvasta :)

5

6

So this is what I love to use on my brows and put Loreal’s brow artist plumper (wax) on top of this to keep my brow hairs on fleek :p

So what brow products you use and do you have any holy grails? Let me know on the comments :)

Joten tämä on se tuote, jota rakastan käyttää kulmiini. Tähän päälle vielä Lorealin brow artist plumper kulmavahaa ja kulmat pysyvät koko päivän menossa mukana :p

Joten mitäs kulmatuotteita te käytätte ja löytyykö teiltä jotain mahtavia pitkäaikaisempia kulmatuote suosikkeja? Haluisin ehdottomasti kuulla niitä kommenteissa :)