CURLY HAIR

5 Muu Lähikuva-1

2-3

Hello again!

I have finally got some school works restored! I’m so happy because of that. Three tests, one group test, one resuscitation test, one report and one presentation left :D And our school ends in 4 weeks. This is always the same. We have so many tests, essays and presentations in the end of semester. I had taken a “relaxing mode” in use and I don’t want to stress about those. I do my best and that’s it. When I do school work, I’m stressed, but after I stop doing it, I stop to stress. That is my style of study nowadays. In autumn I was stressed all the time, because I didn’t know how to stop it. After that my mentality has been to “left school work in school” (like left work to work). That means to me to stop stress when I turn off the computer. Good mentality!

Oon vihdoin saanut palautettua joitain koulutehtäviä! Oon sen takia niin iloinen. Kolme koetta, yksi ryhmäkoe, yksi elvytyskoe, yksi raportti ja yksi esitys jäljellä :D Ja meillä on neljä viikkoa koulua jäljellä. Joka lukuvuoden loppu sama homma. Niin monta koetta, esseetä ja esitystä ettei mukana pysy. Olen jo ottanut “rentoutumis moodin” päälle ja en jaksa stressata turhasta. Teen parhaani ja se on sillä selvä. Stressaan kun teen koulutehtäviä ja kun lopetan niiden tekemisen loppuu stressikin. Tää on mun opiskelu mentaliteetti nykyään. Syksyllä oli stressaantunut koko ajan, koska en tiennyt miten lopettaa. Ton jälkeen kehittelin ittelleni lähes stressittömän opiskelutyylin, jossa rajotan stressaamisen vaan koulutehtävien teko aikaan. Mua ei siis kannata häiritä sillon :D Jätän koulun koneelle (vähän niinko työt töihin) ja kun sammutan koneen ni lopetan stressaamisen. Hyvä opiskelu mentaliteetti!

3 Asu 2-1

5-6

1 Lähikuva-1

3 Asu 3-1

2 Takki 3-1

We are going to Rauma on Walpurgis night or exactly we are already leaving on Thursday. Long weekend in there. Free time from school, lots of family time and quality time with my boyfriend. Long time no sight of that. I just hope that the weather will be on our side. Sunny and warm, please! :) On Friday we are going to watch the orchestra’s May Day march and motorcycle procession in Rauma. Monks and mead. Nam. I show you some photos of that next week :) About the outfit, this is kinda my basic school clothes. Warm cardigan, Acne’s Canada scarf, big handbag and some jewelry. But the location where we shoot was gorgeous! Architecture of church and those beautiful big green doors. I’m in love!

Lähdemme viettämään vappua pitkästä aikaan Raumalle ja lähdemme jo torstaina. Pidennetty viikonloppu, vapaata koulutehtävistä, paljon perhe aikaa ja laatuaikaa poikaystäväni kanssa. Ei olla tällasta vähään aikaan nähty ja toivon, että sää on meille suotuinen. Aurinkoista ja lämmintä, kiitos! :) Perjantaina suuntaamme Raumalla katsomaan orkesterin vappumarssia ja moottoripyöräkulkuetta. Kävin pienenä joka ikinen vuosi vappumarssissa ja nyt vihdoin pääsen takaisin viettämään mulle luontaista vappua. Vihdoin! Sitten vielä munkkeja ja simaa, nam nam. Siitä lisää sitten enemmän ensiviikolla kuvien kera. Asusta sen verran, että tämä on mulle perus kouluasu. Lämmintä ja mukavaa. Lämmin neuletakki, Acnen Canada huivi, saappaat, iso koululaukku ja koruja. Mutta tää kuvauspaikka! Niin pyöristyttävän kaunista. Kirkon arkkitehtuuria ja nuo isot kauniit vihreät ovet. Olen rakastunut!

10-11

4 Lähikuva-1

2 Takki 6-1

14-15

16

2 Takki 4-1

What do you think about the outfit and the shooting location? :)

Mitäs tykkäät asusta ja kuvauspaikasta? :)