URBAN DECAY GIFTS

1

2

Hello! I already showed a sneak peak of these, but I wanted to tell you more about them. So here they are :) So I bought these to myself as a birthday presents. The first thing I have wanted for ages is Urban Decay’s Naked 2 eye shadow palette. I got it for 10 euros cheaper, because Sokos had this -20% off campaign just before my birthday. Good luck I would say ;) I have used this for over a month now and I’m so in love with it. So pigmented and perfect colors, which are easy to combine with each other. Smokey eyes, here I come! I have also made really neutral eye looks with this for a day time use. Two sets of the following outfit photos’ eye makeup has been made with this Naked palette. I’m so in love with this palette and I would just want to buy the Urban Decay’s Smokey palette, but I can’t afford to buy it :D Maybe on my 22nd birthday? I’m doing a post about different looks with this Naked 2 palette. You can just do so many different looks with this!

Heissan! Näytin näistä teille jo pientä kurkkausta, mutta halusin vielä kirjoittaa näistä erikseen. Joten tässä ne nyt ovat :) Ostin nämä siis itselleni synttärilahjaksi. Ensimmäinen asia, jonka klikkasin ostoskoriin oli kauan haaveilemani Urban Decayn Naked 2 luomiväripaletti. Sain sen 10 euroa halvemmalla, koska Sokoksella oli sattumoisin juuri ennen synttäreitäni -20% kampanja. Hyvää tuuria sanoisin ;) Olen päässyt käyttämään tätä nyt reilun kuukauden ja olen niin rakastunut! Niin pigmenttisiä ja täydellisiä värejä, joita on niin helppo yhdistellä toisiinsa. Sumusilmät, täältä tullaan! Olen tehnyt tällä myös paljon neutraaleja päivämeikkejä. Seuraavien kaksien asukuvien silmämeikit on myös tehty tällä kuvien Naked 2 paletilla. Nyt olen niin rakastunut Urban Decayhin, että haluisin vaan mennä ostamaan Naked Smokey paletin. Se on kuitenkin niin kallis, etten voi ostaa sitä :D Ehkä 22-vuotis synttäreillä? Olen muuten tehnyt postausta erilaisista silmämeikeistä ja lookeista tällä Urban Decayn Naked 2 paletilla. Tällä voi vaan tehdä niin paljon erilaisia lookkeja!

3

4

5

So something about the colors. Colour Foxy is basically the same shade than my eye lid, so it brings smoothness and opacity to my eye lid. Half Baked, THE gold color. This color is my favorite from the palette’s colors. If you put some water on your hand and blend this with it, the color will be so intense and rich! Love it :) Tease is a good color for rounding your eyelids. The colors on the right side of the palette are actually more darker than in the picture. I think this was a perfect thing to got and I had use it a lot. And lot more use to come :)

Sitten väreihin. Foxy on samaa sävyä silmäluomieni kanssa, joten se tuo luomilleni vain tasaisuutta ja peittoa. Half Baked, THE kultainen väri. Tämä on paletin lemppari värini! Jos tämän värin kostuttaa ja laittaa luomelle, on väri niin voimakasta ja rikasta. Rakastan tätä! Tease on sitten taas täydellinen väri tuomaan muotoa luomivakoon. Paletin oikeassa päässä olevat värit ovat oikeasti paljon tummempia, kuin kuvassa. Mielestäni tämä oli täydellinen ostos, joka on päässyt jo kovaan käyttöön. Ja paljon käyttöä vielä edessäpäin :)

6

7

8

9

I had wanted some products to make my makeup last longer for a quite some time now. I have read so much good about these and I had to bought them! Urban Decay’s All nighter makeup setting spray and eye shadow primer potion original.

Olen jo pitkän aikaa halunnut tuotteita, jotka pidentäisivät meikkieni kestoa. Luin näistä kahdesta Urban Decayn tuotteesta niin paljon hyvää, että ne oli vihdoin pakko ostaa! Urban Decayn All nighter makeup setting spray (meikinkiinnitys suihke) ja eyeshadow primer potion original (silmämeikin pohjustaja).

10

I have used one eye makeup primer before from Avon and it wasn’t good. I was loosing my trust on eye shadow primers, until I read about this. I had wanted to test this for an over a year and now I bought it to myself. And let me tell you, it’s all the worth of the hype. It’s amazing! If you have a problem with greasy or dry eye lids, buy this! I have dry eye lids and I can’t get my eye shadow to blend properly. This primer is amazing for that and I have heard so much good about it on greasy eye lids too! Lasting is amazing and with all nighter makeup setting spray you will be unstoppable :D Literally! Worth of every penny.

Olen käyttänyt yhtä silmämeikin pohjustajaa Avonilta ennen tätä ja voin sanoa, että se ei ollut hyvää. Olin jo menettämässä toivoni täydellisesti levittyvistä luomiväreistä, jotka pysyisivät varisemati. Sitten törmäsin tähän jossain blogissa ja aloin tutkia lisää sen arvosteluja blogeissa. Arvostelut olivat niin hyviä, että olen himoinnut tätä jo yli vuoden ja nyt vihdoin sain sen ostettua. Ja voi että tämä on jokaisen hypetyksensä arvoinen! Aivan käsittämättömän mahtava. Jos sulla on ongelmia rasvoittuvien tai kuivien luomien kanssa, osta tätä! Mulla on kuivat silmäluomet ja en saa luomivärejä yksinään levitettyä mitenkään tasaisesti luomilleni. Ennen tätä siis. Tämä mahdollistaa sumusilmien ja kaikennäköisten muiden härpäkkeiden teon kuiville silmäluomille niin helposti, että hups keikkaa. Olen myös lukenut niin paljon hyvää tästä tuotteesta rasvaisilla luomilla, että toimii siinäkin varmasti mahtavasti! Kestävyys paranee niin paljon ja all nighter meikinkiinnitys suihkeen kanssa olet pysäyttämätön :D Suorastaan! Jokaisen pennin arvoinen.

11

All nighter makeup setting spray. I was supost to bought the makeup setting spray for oily skin. Unfortunately it was sold out, so I bought the normal one. I have use this a lot and I think it makes your makeup stay in it’s place better, but it doesn’t make my oily skin to stay matte. That’s a shame, but I think it’s a wonderful product anyway. Definitely worth of buying!

All nighter make up setting spray eli meikinkiinnitys suihke. Alunperin suunnitelmanani oli ostaa rasvaiselle iholle tarkoitettu kiinnityssuihke, mutta valitettavasti se oli myyty loppuun. Päätin sitten ostaa tämän normaalille iholle tarkoitetun meikinkiinnitys suihkeen. Olen ehtinyt käyttää tätä jo paljon ja mielestäni tämä on erittäin hyvä tuote pitämään meikin paikallaan ja estämään valumista sekä paakkuuntumista. Valitettavasti tämä tuote ei pysty pitämään rasvaista ihoani mattana, joka on suuri harmi. Tuote on kuitenkin niin hyvää muuten, että se on kyllä ostamisen arvoinen!

12

Have some of you tried some of these out yet? And if you have, what do you think of them? :) I would love to hear from you!

Onko joku teistä jo testannut jotain näistä tuotteista? Ja jos olet niin kerro mitä itse tykkäsit :) Haluaisin kuulla teistä!