SUMMER UP 2015 – OUTFIT

1

1

1

1

1

1

1

9

10

11

Hello!

Here is the outfit I wore at Summer Up – festival last weekend. I was attended to put on the black flat shoes with a bow on top of them, but I got so big blisters day before the festival, so I couldn’t! So red dress and sneakers. First time trying that. You can maybe saw some wind on the pictures? It was winding so much that the dress wasn’t maybe the smartest choice, but I had shorts underneath. So no accident didn’t happen. But the festival with it’s artists were amazing! Nicki Minaj, Kasmir, Robin, Musta Barbaari, Ruudolf and Karri koira. The ones I was going to watch. Nicki Minaj of course the main reason! :) And that gig was just unbelievable! Lots of drunk people bothering the experience, but still amazing!

Tässä asu jossa pyörin Summer Up:issa viime viikonloppuna. Tarkoituksena oli laittaa mekon kanssa mustat rusettiballerinat, mutta onnistuin edeltävänä päivänä saamaan niin jäätävät rakkulat jalkoihini, että näillä mentiin. Punainen mekko ja lenkkarit, ensimmäinen kerta ikinä. Saatat ehkä nähdä kuvista jonkun näköistä tuulta? Sinä päivänä tuuli niin paljon, että mekko ei välttämättä ollut järkevin vaihtoehto, mutta onneksi oli shortsit mekon alla, niin ei käynyt huonommin. Mutta festari esiintyjineen oli mahtava! Nicki Minaj, Kasmir, Robin, Musta Barbaari, Ruudolf ja Karri koita. Ne joita menin festareille katsomaan. Nicki Minaj tietenkin pääsyynä! :) Ja se keikka olikin aivan uskomaton! Paljon humalaisia ihmisiä häiritsemässä kokemusta, mutta silti uskomaton!

2 thoughts on “SUMMER UP 2015 – OUTFIT

    1. Thank you Brenda for your comment! I checked your blog and I wish the best for your new start. Keep up the positive attitude :)
      – Mari

Comments are closed.