ORIFLAME CLIENTS’ CHRISTMAS EVENT

1-2

Hey! Couple days ago I went to Oriflame’s clients’ Christmas event. I was excited about it, because I knew that we could try Oriflame’s new products. There were lots of products to test out and I totally fell in love with the new Christmas edition lipsticks. I thought I had enough lipsticks, but now I think I had to buy two more :D The colors were so pigmented and gorgeous! Lots of the stuff were familiar to me as a consult, but those lipstick and couple of others were new to me. On the photos above, you can “see” my makeup of the night. I’m so angry to my camera, because it doesn’t “pick up” makeup while shooting. You can’t see the gorgeous eye look I was wearing at the event. So shame. I think it was stunning. Finally I was satisfied of the eye look I made and then this happens :D Just waiting to get that new camera! I have to make a post about that subject soon, because I’m so excited about that too. But yeah, tell me what did you liked about this look (or even the lipstick, because you can see that :D) and now bye bye :)

Hej! Keskiviikkona olin Oriflamen joulu asiakasillassa. Olin niin innoissani sinne menosta, koska tiesin, että pääsisimme testaamaan Oriflamen uusia tuotteita. Esillä olikin niin paljon tuotteita testattavaksi ja mä niin rakastuin uusiin joulun huulipuniin. Luulin, että mulla on jo tarpeeksi huulipunia, mutta nyt tiedän että ei ole ja mun täytyy ostaa ne kaksi uutta huulipunaa tuosta kokoelmasta :D Ne värit olivat vaan niin pigmenttisiä ja uskomattoman kauniita! Monet tuotteet olivat mulle entuudestaan tuttuja jälleenmyyjänä, mutta nuo huulipunat ja muutamat muut tuotteet olivat mulle uutta. Yläpuolella olevista kuvista “näet” mun illan meikin. Olen niin vihainen mun kameralle, koska se ei tunnista kuvatessa meikkiä. Se ingnooraa kaiken silmämeikin, jos se ei ole mustaa. Sen vuoksi ette nyt sitten näe mun uskomattoman kaunista silmämeikkiä näissä kuvissa. Niin harmillista. Kerrankin onnistuin tekemään omasta mielestä upean silmämeikin ja sitten käy näin :D Uutta kameran ostoa odotellen! Mun täytyy muuten kirjoittaakin tuosta aiheesta, koska olen siitäkin niin innoissani. Mutta niin, kertokaa mitä tykkäätte tästä meikkilookista (tai ainakin tuosta huulipunasta, minkä kuvista erottaa :D) ja hyvää viikonloppua kaikille! Moikka :) .