MY FIRST YOUTUBE VIDEO!

1 thumbnail (big)

Hello and happy Thursday! Today is a really EXCITING day, because I can finally tell you about the secret I have kept for many months and dreamed for many years :) Are you ready? I finally have my own Youtube channel and I just uploded my first video ever! :) I’m just so happy and excited! My first video is a ”Get ready with me / Get to know me” video and in it I’m telling some life updates, my new school, random facts about myself and what I fear of. So please go and show the video some love and leave me a comment below the video and tell me what kind of videos you would be interested to see in the future! <3 I will be answering your comments :) And btw all my videos will be in english! You can go to my Youtube channel by clicking here or searching ”Look by Mari” on Youtube. I’m going to share some pictures of the look I did in the video here in my blog later this week, so stay tuned for that. Happy and exciting Thursday and hopefully we will see on the comment section :) – Mari

Heissan ja iloista torstaita! Tänään on hyvin jännittävä päivä, koska mä voin vihdoin kertoa teille siitä salaisuudesta, jota mä olen tässä pitänyt viimeiset pari kuukautta ja haaveillut tästä asiasta jo vuosia :) Oletteko te valmiita? Mulla on vihdoin mun oma Youtube kanava ja mä julkaisin sinne juuri mun ensimmäisen videon ikinä! :) Mä olen niin onnellinen ja innoissani! Mun ensimmäinen video on ”Get ready with me / Get to know me” video, jossa kerron mitä mun elämään kuuluu tällä hetkellä, miten mun uusi koulu sujuu, faktoja minusta ja mitä mä pelkään just nyt. Mun kaikki videot tulevat olemaan englanniksi, joten toivottavasti teiltä sujuu englannin ymmärtäminen edes vähän. Joten pliiis käykää näyttämässä tuolle videolle vähän rakkautta ja jättäkää videon alle kommentti siitä mitä haluaisitte mun Youtube kanavalla tulevaisuudessa nähdä! <3 Mä vastailen kaikkien teidän kommentteihin :) Pääset mun Youtube kanavalle klikkaamalla tästä tai kirjoittamalla Youtubeen ”Look by Mari”. Myöhemmin tällä viikolla tulette näkemään täällä blogin puolella kuvia tuosta videolla tekemästäni meikistä, joten pysykäähän kuulolla. Iloista ja jännittävää torstaita ja toivottavasti me nähdään videon kommenttien puolella :) – Mari